You are not connected. Please login or register

40%-os akció az Alexandránál csak ezen a héten!

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

Az Alexandra Kiadó rendkívül gazdag könyvkínálatában több ezer – megannyi műfajt átfogó – kötet található. Ismeretterjesztő kiadványok, regények, úti- és ajándékkönyvek, albumok és gyermekkönyvek egyaránt szerepelnek a palettán.
A tartalmas mondanivalóra és maradandó könyvélményre vágyók figyelmébe ajánljuk Temesi Ferenc felkavaró és szenvedélyes nagyregényét Bartók Béláról, amelyben a világhírű zeneszerzőt és zongoraművészt eddig ismeretlen oldaláról ismerhetjük meg. Hasonlóan lebilincselő olvasmány Hemingway első házasságának szívszorító története (Paula McLain: A párizsi feleség), vagy Kathleen Grissom Tölgyfa a dombtetőn című megrázó regénye, amely egy ír árva feszültséggel és kiszolgáltatottsággal teli életét meséli el a 18–19. század fordulóján.
A lendületes és izgalmas történetek kedvelői véres bosszúra készülő őrült után nyomozhatnak a világ legolvasottabb szerzőjének, James Pattersonnak a 2012-es londoni olimpia idején játszódó hátborzongató thrillerében (Véres olimpia).
S ha már olimpia: dr. Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok sajátos humorú visszaemlékezésében (Medencék, gólok, pofonok) a vízipóló legendás időszakának eseményeit idézi fel az 1952-es helsinki olimpiától egészen az 1980-as moszkvai játékokig.
Ki ne lenne kíváncsi a párizsi nők eleganciájának titkára! Ines de la Fressange, a francia divat nagyasszonya Párizsi sikk című divatkalauzában lefekteti a tökéletes megjelenés alapszabályait.
Az olvasást nem lehet elég korán kezdeni. A kiadó lapozók, képes- és mesekönyvek, ismeretterjesztő kiadványok, gyermek- és ifjúsági regények széles választékát kínálja minden korosztály számára. A legkisebbek Bartos Erika népszerű mesekönyvei, a kisiskolások pedig szórakoztató Disney-foglalkoztatókönyvek közül válogathatnak. Jó hír a Geronimo Stilton-kötetek rajongóinak! Szuperhősök címmel új könyvsorozat indul, ezúttal Geronimo Stilton hűséges barátja, Mindenbebele Cincogó főszereplésével.

Az Alexandra Kiadó könyveit 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg webáruházunkban augusztus 13-án, hétfőn 8 órától augusztus 17-én, pénteken 24 óráig. Az akció a készlet erejéig tart.

40%-os akció az Alexandránál csak ezen a héten! Bookturn

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.